Sloučení seznamů kontaktů

Možnost sloučení seznamů kontaktů naleznete v nabídce Kontakty a seznamy - Seznamy kontaktů

Na této stránce si vlevo od názvů seznamů zaškrtnete políčka těch, které chcete sloučit a srolujete stránku dolů, kde ve výběrovém seznamu pod tabulkou zvolíte  Sloučit seznamy kontaktů a kliknete na tlačítko Potvrdit.

Po této akci budete přesměrováni na stránku nastavení klíčových atributů.

Úplně nahoře ve výběrových oknech uvidíte, že zaškrtnuté seznamy jsou již předvoleny (případně toto nastavení můžete ještě upravit). Dále můžete nastavit, zda původní seznamy ponechat nebo ne. Poslední klíčovou věcí je pojmenování nově sloučeného seznamu a případná úprava údajů o majiteli.

Pokud máte v seznamech stejné kontakty, ale s různými statusy Potvrzený a Odhlášený, upřednostní se z "bezpečnostních důvodů" status  Odhlášený

Po potvrzení nastavení klikněte na tlačítko Sloučit a máte hotovo.