Akce "Změna v seznamu"

Akce "Změna v seznamu"

Chcete kontakt pomocí automatizace přesunout mezi seznamy nebo přidat do nového? Tak přesně k tomu je určený uzel Změna v seznamu. 

Node jednoduše přetáhneme z levého menu na plochu scénáře. Dvojklikem na uzel nebo kliknutím na klíč se Vám otevře možnost editace uzlu. Nejprve si vybereme konkrétní seznam kontaktů, kterého se má akce týkat. Vybrat můžeme jeden seznam nebo i více seznamů najednou. Z roletky si vybereme požadovaný stav kontaktu v seznamu. 

Stav Potvrzený  znamená, že pokud kontakt v seznamu není, přidá se.

Stav Odhlášený znamená, že se kontakt označí ve vybraném seznamu jako odhlášený.

Stav Odstraněný znamená, že pokud je kontakt v seznamu, odstraní se z něj.

Pozor, pokud je kontakt v jednom jediném seznamu a pomocí akce Změna v seznamu z něj bude odstraněn, v databáze stále zůstává. Najdete jej v sekci kontakty a seznamy / kontakty / kontakty bez přiřazeného seznamu.

V záložce Název uzlu si můžete uzel pojmenovat. Nastavení uložíme klikem na tlačítko uložit. Aby uzel fungoval, musí být v automatizaci, ostatně jako každý uzel typu akce, napojený k dalším uzlům. Tedy za spouštěč nebo za spouštěč a podmínku. 

Tak ať Vám kontakty tančí mezi seznamy, jako by se nikdo nedíval. No ale minimálně naše automatizace je bedlivě sleduje.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme