Vzdělávání

Založit si zkušební verzi v aplikaci SmartEmailing, je jen začátkem. Dalším krokem je správné a efektivní používání aplikace, protože vám má sloužit k podpoře vašeho projektu. Připravili jsme pro vás mnoho variant vzdělávání.


INSPIRACE

Inspiraci pro svůj e-mailing naleznete na našem webu smartemailing.cz. V menu v záložce Inspirace naleznete Inspiraci pro váš e-mailing (e-mailový kalendář, SmartBook, blog, případové studie, SmartEmailing TALK a k poslechu třeba do auta pro vás natáčíme pravidelné podcasty Digitální kaleidoskop) .


NÁPOVĚDA PRO ZAČÁTEČNÍKY

Pokud se SmartEmailingem začínáte, doporučujeme první z našich nápověd v bloku Začínáme se SmartEmailingem. Zde najdete vše potřebné k nastavení až po odeslání první kampaně.

Pokud by bylo cokoli nejasného, chceme o tom vědět. Napište nám o tom na podpora@smartemailing.cz.


OBECNÁ NÁPOVĚDA

Další obecnou nápovědu pak naleznete zde na webu: OBECNÁ NÁPOVĚDA, řazena podle kategorií.

Pokud by vám cokoli chybělo, dejte nám o tom prosím vědět, rádi doplníme - podpora@smartemailing.cz.


WORKSHOPY

Pokud nechcete studovat sami, ale máte rádi systematičnost a vedení krok za krokem, máte možnost využít našich online workshopů.


Workshop pro začátečníky v aplikaci SmartEmailing:

Od 10-13 hodin. Přihlásit se můžete na tomto odkaze, kde naleznete termíny: ONLINE WORKSHOP PRO ZAČÁTEČNÍKY. Obdržíte záznam.


Workshop Automatizace pro začátečníky:

Od 10-12 hodin. Přihlásit se můžete na tomto odkaze, kde naleznete termíny: ONLINE WORKSHOP AUTOMATIZACE PRO ZAČÁTEČNÍKY. Obdržíte záznam.


Workshop Automatizace pro pokročilé:

Od 10-12 hodin. Přihlásit se můžete na tomto odkaze, kde naleznete termíny : ONLINE WORKSHOP AUTOMATIZACE PRO POKROČILÉ. Obdržíte záznam.


Workshop Vyladěný design e-mailů:

Od 10-12 hodin. Přihlásit se můžete na tomto odkaze, kde naleznete termíny : VYLADĚNÝ DESIGN E-MAILŮ v rámci SmartEmailingu. Obdržíte záznam.


STARTOVACÍ BALÍČKY

Nechcete být na začátku na všechno sami? Využijte náš startovací balíček. Ten máme ve dvou variantách:

Start a Plus. Součástí obou variant je konzultace na libovolné téma a vytvoření šablony v Magic editoru.

Liší se množstvím služeb. Varianta plus obsahuje více služeb, delší konzultaci a bonusy v ceně. Více o balíčcích ZDE.


INDIVIDUÁLNÍ PÉČE

Pokud máte raději individuální péči, zvolte konzultaci nebo audit účtu, kde se nám budete dívat přes rameno díky aplikaci Zoom. Z konzultace a auditu obdržíte záznam.


Vybrat si můžete také služby na míru, kde to potřebné nastavíme za vás, a vy se pak můžete učit za běhu přímo ze scénářů pod vaším účtem. Ohledně služeb na míru kontaktujte prosím obchod@smartemailing.cz.


FIREMNÍ ŠKOLENÍ

Chcete proškolit tým lidí? Neváhejte se na nás obrátit a domlouvit si školení pro celý tým individuálně: obchod@smartemailing.cz


ANGAŽOVANOST KONTAKTŮ (HYGIENA DATABÁZE)

Hygienou databáze rozumíme péči o kontakty.  Měli byste se o ně pravidelně starat, aby pro vás byl e-mail marketing co nejefektivnější. Pod tímto pojmem si můžete představit očistu databáze od neaktivních kontaktů, které máte ve svém portfoliu dlouho, neotevírají vaše e-maily, tím pádem je ani nečtou a vy na ně zbytečně posíláte e-mailing. Výsledkem je pak kvalitní aktivní databáze angažovaných kontaktů a vysoká reputace vaší odesílací domény.


Více informací se dočtete v našich nápovědách:


Můžete si objednat konzultaci, kdy vám rádi pomůžeme a ukážeme, jak s angažovaností (neangažovaností) pracovat i do budoucna.


PRÁVO V E-MAILINGU

Pokud vás zajímá právo v e-mailingu, můžete si pořídit záznam ze školení.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme