Integrace s Chytrá rezervace

Chytrá rezervace je česká aplikace, která se specializuje na rezervace pro fitness studia. Nabízí celkem 5 verzí tarifu, včetně demo verze a tarifu zdarma. Můžete se kdykoliv a odkudkoliv přihlásit do rezervačního systému a pracovat s ním. Vše potřebné a mnohem více se můžete dozvědět na www.chytra-rezervace.cz.

Nastavení

SmartEmailing

Prvním krokem je si nejdříve vytvořit  účet na SmartEmailingu. V administraci SmartEmailingu vyplníte všechny potřebné údaje v záložce Můj účet > obecné nastavení. V této záložce se rovněž nachází záložka API klíč, kde si vygenerujete potřebný tzv. API token/klíč, který následně budete potřebovat v Chytré rezervaci společně s uživatelským jménem (e-mailová adresa, na kterou máte založen účet ve SmartEmailingu) k integraci obou aplikací mezi sebou. Jak takový API klíč vytvořit se můžete dočíst zde.

Chytrá rezervace

Po přihlášení do vašeho účtu v bočním panelu najedete a zvolíte záložku "Nastavení serveru" viz. obrázek č.1.

Z řady dostupných nástrojů, které rezervační systém nabízí si vyberete SmartEmailing viz. obrázek č.2.

Po zvolení propojení se SmartEmailingem se Vám zobrazí formulář pro vložení uživatelského jména a API klíče. Uživatelské jméno tj. emailovou adresu zde vložíte stejnou, na jakou máte založený účet ve SmartEmailingu. Do kolonky API klíče vložíte vygenerovaný API klíč v kroku číslo jedna na samotném začátku nápovědy. A zaškrtnete, že propojení obou aplikací mezi sebou je "Aktivní" viz. obrázek č.3.

Dalším krokem je volba, do jakého seznamu kontaktů chcete lidi z rezervací ukládat ve SmartEmailingu. Díky tomu můžete ve SmartEmailingu dál s adresami pracovat, komunikovat, nastavovat automatizaci apod. Posledním krokem k úspěšné integraci je doplnění odesílací emailové adresy a adresy pro odpovědi, které chcete používat viz. obrázek č.4.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme