Integrace s Leady - marketingový nástroj

Systém Leady umožňuje získat informace o chování lidí na vašem webu a můžete tak díky němu posunout analytiku e-mail marketingu o úroveň výš.


Výhody integrace se SmartEmailingem:

  • Můžete sledovat pohyb osob (nejen firem) po vašem webu - zjistíte tak, kdo se proklikl z vaší kampaně, co si prohlížel a jak dlouho. Jeho pohyb uvidíte i pokaždé, když se na váš web vrátí.
  • Uděláte si analýzu toho, co zajímá odběratele vašich newsletterů. Do vyhodnocení lze přidat i další parametry jako je obrat, počet zaměstnanců a obor.
  • Zjistíte, koho nejvíce zajímají vaše kampaně a dokážete je příště lépe zacílit.
  • Získáte lepší vyhodnocení ROI (návratnosti investice) e-mailových kampaní.

Nastavení

SmartEmailing

V první řadě je potřeba si vytvořit účet ve SmartEmailingu. V administraci SmartEmailingu vyplníte všechny potřebné údaje v záložce Můj účet - Obecné nastavení. V této části se rovněž nachází záložka API klíče (Můj účet - API klíče), kde si vygenerujete potřebný API klíč/token, který následně budete potřebovat k propojení s Leady.

Jak takový API klíč vytvořit se můžete dočíst zde.

API klíč si prosím zkopírujte a dobře uložte. Zobrazí se totiž pouze jednou, následně bude z bezpečnostních důvodů zašifrován.

Leady

V aplikaci Leady v sekci Napojení si otevřete položku SmartEmailing. Zde naleznete tabulku, do které se vkládá API klíč, pomocí kterého se vytvoří napojení.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme