02 - založení účtu u SmartEmailingu

Pro založení účtu ve SmartEmailingu musíte použít existující e-mailovou adresu. Pokud byste použili e-mailovou adresu, kterou teprve "plánujete založit", nepřišel by vám e-mail, který obsahuje odkaz na vložení SMS kódu pro dokončení registrace.

Pokud byste se někde zasekli a nepřišel vám e-mail nebo SMS kód, obraťte se prosím na e-mail podpora@smartemailing.cz a my vám s kolegy rádi pomůžeme dotáhnout vaši registraci do zdárného konce.

Pokud chcete jako přihlašovací e-mail použít doménový e-mail, je třeba si ho založit dříve, než celou aplikaci SmartEmailing. Můžete si však účet založit i se svým freemailem a následně si v klidu založte doménový e-mail, napište nám na podporu žádost o změnu z e-mailu X na Y a my vám ho přejmenujeme. Vaše ID zůstane nezměněno.

Kdybyste někdy přestali používat e-mailovou adresu, se kterou se přihlašujete do aplikace SmartEmailing, napište nám na podporu: podpora@smartemailing.cz, že žádáte o změnu e-mailu z X na Y + jaký bude nový aktuální fakturační e-mail. Rádi změnu provedeme.

A  teď už jdeme na samotné založení účtu:

Účet si založte na webových stránkách SmartEmailing. Poté klikněte na zelené tlačítko " vyzkoušet zdarma" a vyplňte potřebné údaje. Přihlašovací stránka SmartEmalingu vypadá takto viz obrázek níže. Tlačítko "vyzkoušet zdarma" naleznete ihned nahoře v rohu.

Dále vyplňte údaje - jméno, příjmení, e-mail (existující), mobilní telefon s předvolbou, předpokládaná velikost databáze (u malých databází zaškrtněte do 5000 kontaktů, i kdybyste měli třeba nula kontaktů - jedná se totiž o horní hranici).

Nakonec prosím zaškrtněte, že souhlasíte s obchodními podmínkami (po přečtení samozřejmě :-)). Pokud by se vám zobrazila ještě také "reCaptcha", zaškrtněte, že nejste robot.

 Klikněte na zelené tlačítko "Chci SmartEmailing na zkoušku zdarma". 

Poté budete přesměrováni na děkovací stránku.

Nyní se běžte podívat do své e-mailové schránky a po ruce si nechte telefon. Ve vaší e-mailové schránce máte již e-mail od SmartEmailingu. Pokud není v doručené poště, podívejte se, jestli není v hromadné poště nebo ve spamu. Do telefonu vám přišel 4-místný SMS kód.

Do e-mailu vám přišel e-mail s předmětem "Děkujeme za žádost o založení účtu, zbývá už jen jeden krok".

A do SMS 4-místný kód:

Rozklikěte e-mail a najděte text "Beru na vědomí a chci založit účet".

 4-místný SMS kód vložte do odkazu ve svém e-mailu:

A pak už jen vyčkejte pár vteřin, než se účet dozaloží. Jakmile máte zkušební verzi založenou, přesměrujeme vás přímo na nástěnku.

Zkušební verzi máte na 14 dní. Je to období, kdy si můžete celou aplikaci vyzkoušet a rozesílat e-maily zdarma (s limitem 1000 kontaktů a rozesílkou max. 5000 e-mailů). Po tomto období zkušební verze zaniká a máte možnost nechat účet zaniknout nebo objednat licenci podle počtu kontaktů a pokračovat.

Pokud nebudete chtít pokračovat, není třeba nám tuto informaci do SmartEmailingu oznamovat, účet automaticky zanikne.

Pakliže se rozhodnete pokračovat, je třeba si zakoupit tarif ve vašem účtu ihned po přihlášení na nástěnku.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme