Chytré časování odesílky

Vyvinuli jsme možnost nastavení, které vám zajistí, že se kampaň odešle každému v seznamu v dobu, kdy nejčastěji otevírá e-maily ze SmartEmailingu. Tato funkčnost tak zvýší pravděpodobnost otevření této kampaně, protože umožní příjemci najít doručenou poštu ze SmartEmailingu mezi nejaktuálnějšími zprávami a tím "nezapadne" mezi ostatními.

Přejděte tedy ve Smartemailingu na Kampaně - E-maily. Zde klikněte vpravo na řádku na ikonu Odeslat tuto kampaň.

Na stránce nastavení odesílky, přesněji v její spodní části, můžete nyní nastavit tuto funkci. Aktivujete jí tak, že pod názvem pole  "Odeslat tuto kampaň každému kontaktu v době, kdy nejčastěji otevírá", nastavíte klikem přepínač z Ne na Ano. Celá rozesílka se může odesílat max. 24hod. A proč zrovna 24hod.? Ukážeme si to na příkladu. V 15:00hod. odpoledne budete provádět rozesílku a zvolíte tuto možnost odeslání v nejčtenější otvírání. A co když máte v seznamu kontakt, co nejčastěji čte Vaše e-maily v 14:30hod.? E-mail se na kontakt neodešle ihned, ale rozesílka počká, až na druhý den a přesně v 14:30hod. se odešle e-mail. Díky tomu zvyšujete pravděpodobnost, že kontakt otevře váš e-mail.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme