Jak na topování e-mailu u Seznamu?

Seznam.cz nabízí velmi zajímavou placenou službu -  tzv. topování e-mailu ve složce hromadné u příjemců, kteří používají Seznam jako svého poštovního klienta. Znamená to, že Vaše e-maily bude Seznam.cz automaticky přesouvat na přední místa. Co je k tomu zapotřebí a jak si takovou službu u Seznamu můžete aktivovat, to se i včetně cenového modelu můžete dozvědět v infografice ZDE.

Při aktivaci této služby u Seznamu získáte   tzv. TAG (hodnotu), kterou je zapotřebí vložit do hlavičky e-mailu, aby u něj docházelo k topování ve složce hromadné. Tato funkcionalita je dostupná jak při vytváření e-mailu ve Smart editoru, tak i v klasickém HTML editoru.

Jak vložit tag do hlavičky e-mailu?

Jednoduše při vytváření každé e-mailové kampaně v její spodní části najdete možnost " Přidat vlastní e-mailové hlavičky" viz. obrázek č.1. Podle potřeby si můžete nastavit libovolný počet hlaviček.

Při uložení e-mailu se následně v jeho HTML struktuře doplní patřičné hlavičky s hodnotami, viz. obrázek č.2. Díky této snadné funkci můžete velmi rychle začít topovat své zprávy a zvyšovat tak míru otevřenosti svých e-mailů.

hlavička v html strukture

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme