Autorizace e-mailové adresy

Pokud odesíláte poprvé nebo budete-li chtít nastavit novou e-mailovou adresu odesílatele, musíte si ji nejprve autorizovat.

Velmi důležité upozornění při autorizaci odesílací e-mailové adresy:

Jako odesílací e-mailovou adresu použijte nejlépe svou vlastní doménovou - např. podpora@smartemailing.cz apod. Aplikace Vás nenechá používat odesílací adresu tzv. free emailových účtů gmail.com a yahoo.com. V případě, že budete používat odesílací adresu se svou doménou, výrazně zvyšujete doručitelnost svých zpráv a zároveň snižujete jejich označení jako SPAM. Pokud Vás více zajímá tato problematika, můžete si přečíst náš článek na blogu zde.

Toto ověření jsme zavedli proto, aby nebylo možné nastavit jako odesílatele libovolnou adresu, pokud by se někdo chtěl vydávat za někoho jiného.

Jak na to? 

Přesuňte se z aktuální stránky na MŮJ ÚČETNastavení rozesílky - tlačítko + Přidat novou adresu odesílatele.

Zadejte vaší novou potřebnou e-mailovou adresu a potvrďte odeslání zeleným tlačítkem Odeslat potvrzovací email.

Otevřete si vašeho poštovního klienta a vyhledejte náš e-mail. Uvnitř něj potvrďte autorizaci kliknutím na tlačítko Potvrdit e-mailovou adresu.

autorizace emailove adresy

Jakmile dokončíte ověření, budete přesměrováni zpět do SmartEmailingu, kde již v tabulce Správy odesílacích adres uvidíte, že se váš záměr zdařil.

Je nutné, abyste byli v okamžiku kliku na autorizační odkaz (kýmkoliv) přihlášeni do svého účtu SmartEmailingu.

Přesuňte se opět k nastavení, které vyžadovalo volbu vaší nové e-mailové adresy a pokračujte až k vašemu cíli.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme