Jak si vytvořit vlastní odhlašovací stránku?

Pokud Vám nevyhovuje předpřipravená naše univerzální odhlašovací stránka a rádi byste si ji vylepšili, máte nyní možnost. Můžete si vytvořit libovolný počet vlastních odhlašovacích stránek s možností vložení loga, videa, vlastních otázek a odpovědí pro odhlášení, textu či odhlášení i mimo SmartEmailing, třeba vaše CRM, e-shop apod.

Jak na to?

V záložce Můj účet > Odhlašovací stránky si nově můžete vytvářet a editovat libovolný počet odhlašovacích stránek, viz. obrázek č.1.

Do své odhlašovací stránky můžete doplnit vlastní logo, případně vložit YouTube video s Vašim posledním vzkazem. Lze také nastavit jazyk, ve kterém se bude tato stránka objevovat, a to bez ohledu na nastavení prohlížeče. Pokud si tedy nastavíte češtinu, bude se odhlašovací stránka zobrazovat pouze v češtině, i kdyby měl prohlížeč nastaven jako výchozí jazyk angličtinu.

Samozřejmostí je i doplnění textu (záložka "Vlastní HTML"), ať vše působí více osobně, viz. obrázek č.2. Zároveň si můžete nastavit, že nechcete zobrazovat odhlašovací stránku a dojde k přesměrování na vámi zvolenou URL adresu a kontakt se přidá ve SmartEmailingu na Blacklist.

Nastavení vlastních otázek pro odhlášení

I na tento fakt jsme pamatovali. Pokud chcete používat vlastní otázky s odpověďmi, tak stačí v záložce " Odhlašovací otázka" si vše potřebné nastavit viz. obrázek č.3.

Další funkcí, možností, kterou disponuje vlastní odhlašovací stránka je přesměrování po odhlášení tj. že se nezobrazí odhlašovací stránka, ale na pozadí se automaticky kontakt přesune v rámci SmartEmailingu na Blacklist + se dotyčný přesměruje na Vámi nastavenou URL adresu (www stránku), kde můžete dál pracovat, odhlásit jej v rámci vašeho CRM systému, eshopu apod.

Jakmile budete mít odhlašovací stránku vytvořenou, po uložení se můžete kdykoliv k její editaci vrátit. Také se ihned můžete podívat na její vzhled, případně ji aktivovat / deaktivovat viz. obrázek č.5.

Ukázka nové odhlašovací stránky, viz. obrázek č.6.

Jak nastavit odhlašovací stránku ke konkrétnímu e-mailu?

Ke každé kampani si můžete zvolit její odhlašovací stránku. Stránek pro odhlášení můžete mít libovolné množství dle potřeby či různých projektů. Jak u HTML editoru, tak i u Smart editoru na konci vytvořeného e-mailu máte možnost si zvolit, jaká stránka pro odhlášení se bude příjemcům zobrazovat, viz. obrázek č.7.

UPOZORNĚNÍ: Odhlašovací stránka nefunguje v náhledu. Pro kontrolu a plnou funkčnost je zapotřebí si e-mail poslat na konkrétní seznam kontaktů.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme