Aktivace double opt-in funkce u webového formuláře

Video nápověda

Textová nápověda

Pro první krok aktivace double opt-in funkce u webových formulářů je nezbytné mít vytvořenou double opt-in e-mailovou kampaň, neboli potvrzovací e-mail. Návod na vytvoření si můžete přečíst zde, nebo se podívejte na úvodní video v této nápovědě. Jakmile máte vytvořen potvrzovací e-mail, můžete u konkrétního webového formuláře v jeho 3.kroku "Nastavení", v rozšířeném nastavení aktivovat double opt-in (obrázek č.1). 

Poté, co si aktivujete funkci, budete si moci vybrat z vytvořených potvrzovacích e-mailů ten konkrétní pro webový formulář. Dále si můžete změnit jméno odesílatele, odesílací e-mailovou adresu a také adresu pro případné odpovědi. Nezapomeňte si zvolit také děkovací stránku, která se má zobrazit příjemci po potvrzení odkazu v e-mailu (obrázek č.2).

Po uložení formuláře doporučujeme si celý proces otestovat tak, že po vložení formuláře na vaše www stránky si jej vyplníte a zkontrolujete si správnost jeho nastavení.


Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme