Jak vložit vlastní URL odkaz obrázku

Pokud používáte své vlastní uložiště dat, souborů, obrázků atd. případně nějaký veřejný icloud nemusíte své obrázky a soubory nahrát do správce medií ve SmartEmailingu, ale nově můžete za pomocí jejich URL adres je vkládat do e-mailů. 

Je ovšem zapotřebí si uvědomit, že soubory či obrázky musí být na úložišti dostupné bez nějakého zabezpečení, protože naše aplikace se k nim bude muset dostat, abychom u příjemců mohli zobrazovat vaše soubory či obrázky v e-mailu.

Jak na to?

Nejprve potřebujete mít své obrázky, soubory nahrané na svém úložišti, na které poté budete pomocí URL odkazů odkazovat. Poté půjdete do záložky Kampaně > E-maily > + vytvořit e-mail nebo editovat stávající vytvořený e-mail. Následně v e-mailu si vyberete prvek s obrázek, kde chcete zobrazit obrázek a kliknete na něj. Dle obrázku č.1 zvolíte možnost "změnit obrázek".

Následně se Vám zobrazí správce médií, kde v horní liště zvolíte možnost dle obrázku č.2 Zadat adresu (URL), kdy do pole Zadej adresu obrázku vložíte URL odkaz obrázku, který se poté zobrazí v e-mailu.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme