Integrace s Prestashopem

Prestashop je řešení k založení vlastního eshopu. Jestliže chcete, aby byl eshop moderní, přehledný, praktický a pro zákazníky lákavý, tak tohle vše umí právě Prestashop. Získáte hotový eshop, upravený podle vašich představ, vhodný do českého prostředí, s kontaktním formulářem a technickou podporou, zkrátka se vším, co byste jenom mohli potřebovat a zároveň lze jej integrovat se SmartEmailingem. Jedná se ovšem o placený modul, který je zapotřebí zakoupit. Vše potřebné se můžete dočíst zde.

Nastavení

SmartEmailing

Prvním krokem je si nejdříve vytvořit účet na SmartEmailingu. V administraci SmartEmailingu vyplníte všechny potřebné údaje v záložce Můj účet > obecné nastavení. V této záložce se rovněž nachází API klíč, který vložíte do administrace Prestashopu.

V záložce  Kontakty a seznamy > Seznamy kontaktů tlačítkem > + Nový seznam kontaktů si vytvoříte seznam vašich kontaktů, kterým chcete zasílat kampaně. Vytvořený seznam obsahuje na přehledu důležitý údaj pro propojení se systémem Prestashop – ID seznamu kontaktů viz. obrázek č.1.

ID seznamu kontaktu v SE

Prestashop

Po zakoupení modulu pro integraci se SmartEmailingem je následné propojení velmi jednoduché viz. obrázek č. 2, kdy stačí vygenerovaný API klíč ze SmartEmailingu vložit do pole Token. Uživatelské jméno je emailová adresa, na kterou máte pořízen účet ve SmartEmailingu a poslední krok je zvolit správné ID seznamu, kde chcete, aby se adresy ukládaly.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme