Více vlastních patiček

Možná se ptáte k čemu je to dobré? Může se stát, že SmartEmailing používáte pro více svých projektů a chcete používat u každé odeslané emailové kampaně patičku, která se právě váže k danému projektu, jak graficky, vizuálně či textově.

Nastavení patiček nalezenete pod záložkou Můj účet > Nastavení rozesílky > Vlastní patička emailu.

Následně tlačítkem " Vytvořit novou patičku" můžeme vytvářet nové patičky, objeví se nám známá obrazovka pro editaci patičky viz.obrázek. Všechna povinná pole jsou zde shodná s přednastavenou patičkou, odkud se natahuje vzor pro tvorbu nové patičky.

Co tato funkce všechno obnáší?

Nyní můžete mít vícero patiček, s různým textem, barvou, šířkou a patičku připojit pro danou kampaň tak, aby se vám co nejvíce hodila k celkovému vzhledu kampaně. V základu jsou u všech kampaní nastavené základní patičky, ale ve chvíli, kdy si vytvoříte novou vlastní email patičku, objeví se po kliknutí v editou na základní patička tzv. Správa patičky, kde si následně můžete vybrat z vybraných vlastních patiček viz. obrázek.

Kdybychom mohli s čímkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit podpora@smartemailing.cz

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme