Barva pozadí a jeho změna u HTML šablony/kampaně

Chtěli byste si změnit barvu pozadí a nejste programátor ani kodér? Nezoufejte, nejedná se o složitý zásah do šablony/kampaně a může jej udělat opravdu každý. V tomto návodu se na to podíváme a barvu pozadí změníte následujícím způsobem:

Na editační stránce dané kampaně/šablony klikněte v liště nástrojů na ikonku Zdroj (obrázek níže). Získání zdroje kampaně je možní pouze u HTML kampaní/šablon. U Smart editoru to není k dispozici. Můžete se obrátit na podporu, která vám zašle HTML zdroj a po úpravě opět nahraje pod účet.

V kódu vyhledejte cca 10.řádek shora, který začíná tímto textem:

table bgcolor="#bd0411"..., kde #bd0411 je barva v HTML kódu, takže je třeba tento kód změnit.

Kódy barev nalezete např. zde nebo vyhledáte jiný web pomocí klíčových slov "HTML", "barvy" apod. Vybraný kód barvy poté vložíte místo původního kódu (#bd0411 z tohoto příkladu) a uložíte změny.

Ve většině případů stačí ke změně barvy pozadí tato jednoduchá úprava, popřípadě nalézt všechny části kódu, kde se vyskytuje slovní spojení "bgcolor=", tím nahradíte všechny barvy. Úpravy jednoduše otestujete ukládáním a kontrolou barev. Pokud tato úprava nezafunguje, jedná se o složitější úpravu kódu a je třeba vyhledat pomoc vlastního kodéra, nebo můžete využít našich služeb. Pokud se bude jednat o takto jednoduchou úpravu, rádi ji pro vás uděláme zdarma. V případě složitějších úprav by si náš kodér účtoval svou taxu na úpravu a optimalizaci HTML šablony, kontaktujte nás  zde.

Máte hotovo!

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme