04 - autorizace e-mailové adresy

    Nyní už máte doménový e-mail a účet u SmartEmailingu. Jako e-mail odesilatele a e-mail pro příjem e-mailů nenastavíte žádný z freemailových e-mailů jako je seznam.cz, gmail.com, email.cz, atlas.cz, centrum.cz atd. Ale to už víte, proto jste si zakládali doménový e-mail.

    Nyní přichází další krok - doménovou adresu je třeba si ve SmartEmalingu "ověřit", jinak ji nebudete moci ve SmartEmalingu jakkoli používat. Kdyby se při plánovaném použití e-mailová adresa neověřovala a nepotvrzovala proklikem ve vaší e-mailové schránce, mohl by kdokoli do svého účtu přidat vaši adresu a ze svého účtu posílat e-maily vaším jménem komukoli s jakýmkoli obsahem, což pro vás určitě žádoucí není.

    Ověření e-mailové adresy:

    V aplikaci Smartemailing klikněte v menu na Můj účet - Nastavení rozesílky.

    Správa odesilacích adres - přidat novou odesilací adresu:

    Do kolonky napište svůj DOMÉNOVÝ e-mail a klikněte na potvrzovací odkaz. Nemáte doménový e-mail, vraťte se k nápovědě "Doménový e-mail".

    Jakmile zapíšete svůj doménový e-mail, klikněte na tlačítko "Odeslat potvrzovací e-mail.

    Běžte následně do svého e-mailu a klikněte na tlačítko "Potvrdit e-mailovou adresu".

    Následně se vraťte na záložku "Správa odesilacích adres" a pokud bude adresa ověřena, bude u ní zelená fajfka ZDE.

    V případě komplikací se obraťte na podpora@smartemailing.cz

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme