INSPIRACE - Double opt-in e-mail

Krásný den,


na mém webu  smartemailing.cz (příklad), jste projevili zájem o odběr novinek, know-how v oblasti ............................. a nabídek produktů a služeb týkajících se tohoto směru.
Já, ................................, IČO: .............................., adresa: ................................................. Vám tento e-mail zasílám pro potvrzení Vašeho souhlasu se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním Vašich osobních údajů. Abych Vás mohl/mohla kontaktovat za účelem dalších novinek k tématu......................................, služeb a produktů souvisejících, budu v souladu s mými zásadami zpracování osobních údajů a zpracovávat Vaše jméno, e-mailovou adresu a další informace ohledně preferencí výběru  (vyjmenujte všechny údaje, které sbíráme). Kompletní zásady zpracování osobních údajů naleznete na mých webových stránkách ZDE  (pod odkaz schovejte proklik na Zásady ochrany osobních údajů na Vašem webu - návod na konci této stránky).

Souhlas se zasíláním obchodních sdělení a zpracováním Vašich osobních údajů tedy udělujete všem těmto subjektům spolu úzce souvisejícím.

Svůj souhlas s mými zásadami ochrany osobních údajů můžete potvrdit kliknutím na následující odkaz.

"tlačítko"   (doplňte z panelu prvků v kampani).

Text: Chci potvrdit souhlas

S Vašimi osobními údaji budu nakládat zodpovědně v souladu s platnou českou legislativou a budu je zpracovávat po dobu, kdy budu nabízet mé služby.
Svůj souhlas mi poskytujete dobrovolně, můžete ho kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu, který je v každém zaslaném e-mailu. Máte právo na přístup a opravu údajů, které zpracovávám. Pokud máte pochybnosti o tom, že Vaše údaje zpracovávám v souladu se zákonem, můžete mě požádat o vysvětlení nebo o nápravu závadného stavu, zejména požadovat blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů, případně i kompletní výmaz těchto údajů.
S pozdravem,
Nápověda:

Jak vložit odkaz na zásady zpracování osobních údajů na Vašem webu?

1) Označíte text ZDE na konci věty - Kompletní zásady zpracování osobních údajů naleznete na mých webových stránkách ZDE a klikněte na ikonu řetízku.

2) Vložte celý odkaz z Vašeho webu (zkopírujte url adresu stránky s Vašimi osobními údaji včetně https://).

Ohledně Zásad zpracování osobních údajů se prosím poraďte s právníkem, aby je pro vás vypracoval na míru.

Jak vložÍte potvrzovací odkaz za tlačítko?

1) Označte text tlačítka a klikněte na ikonu řetízku.

2) Klikněte na vlastní pole jako adresa odkazu

3) 

4) Uložit

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme