Jak propojit SmartEmailing a Elementor

Abyste propojili SmartEmailing a Wordpress - Elementor, je třeba postupovat následnovně:


PLUGIN:

Jděte do menu Wordpress - Pluginy - instalace pluginů a vyhledejte prosím SmartEmailing - tlačítko instalovat - tlačítko aktivovat

Poté se v menu objeví záložka"SmartEmailing". Klikněte na ni prosím. Je potřeba provést aktivaci.
Uvidíte dvě tlačítka: Přihlašovací jméno a API klíč. API klíč je třeba vygenerovat ve SmartEmailingu, přes tlačítko "Vygenerovat API klíč".
https://app.smartemailing.cz/userinfo/api-keys/

Pojmenujte si, o které propojení se jedná (např. název webu) a ihned si ho zkopírujte, protože bude z bezpečnostních důvodů vidět pouze 1x.

Vložte získaný API klíč do kolonky API klíč na webu a následně uložte změny. Poté stačí aktualizovat stránku a uvidíte "Aktuální stav propojení - úspěšně přihlášen".


VLOŽENÍ WEBOVÉHO FORMULÁŘE:

Pokud již máte webový formulář ve SmartEmailingu připraven a web se SmartEmailingem propojen pomocí API klíče, můžete vložit webový formulář.

Přes lupu "hledat widget" zadejte "SmartEmailing". V nabídce Vám Elementor nabídne "SmartEmailing Webový formulář", který si natáhnete do prostoru webu, kam potřebujete. Opět na levé straně se Vám objeví název a roletka - Název Webový formulář následně můžete smazat nebo přepsat, z roletky vybetete správný webový formulář a kliknete na "použít".

Vzhled webového formuláře se promítne dle nastavení ve SmartEmailingu.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme