Akce "Motionlab Adina"

Akce "Motionlab Adina"

Jak odeslat e-mail s personalizovaným videem?

Posouváme hranice e-mailingu a integrace služby Motionlab je toho důkazem. Pozvedněte váš digitální marketing s aplikací SmartEmailing na další level a oslovte své kontakty personalizovaným videem, které jim pošlete e-mailem. 


Pro zprovoznění této služby je nutné mít aktivní účet u Motionlab.

Při tvorbě nové kampaně v aplikaci Motionlab zvolte v levém menu Campaigns a klikněte na tlačítko "Add new" vpravo. Zobrazí se vám okno se základním nastavením, v němž zvolíte "API mode". Svou novou kampaň pojmenujete a potvrdíte její vytvoření kliknutím na "Create campaign".


Následně se vaše nová kampaň zobrazí v seznamu vytvořených kampaní. Klikněte na ni a začněte nastavovat veškeré parametry.


V kroku pojmenovaném "Launch" vám bude vygenerován API klíč, který je potřeba zkopírovat a vložit do konkrétního Motionlab nodu automatizačního scénáře ve SmartEmailingu. V tomto nodu pak najdete i adresu (URL) webhooku, který zase zkopírujete a vložíte ho zpátky v aplikaci Motionlab do příslušného pole pro webhook (nachází se hned pod již zmíněnou kolonkou API klíče).


Tak dojde k datové synchronizaci mezi vaší Motionlab kampaní a automatizačním scénářem ve SmartEmailingu. 


Tak ať vám to skvěle perzonalizuje videa!

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme