Akce "Sklik retargeting"

Akce "Sklik retargeting"

Jak propojit SmartEmailing se službou Sklik?

Pozvedněte váš digitální marketing s aplikací SmartEmailing na další level a oslovte své kontakty i v rámci sítě Sklik. 

Pro zprovoznění této služby je nejprve nutné nastavit datovou integraci. Přejděte do rozhraní Sklik, klikněte vpravo na svůj e-mail a poté na Nastavení. Posledním bodem na stránce je Získat přístup k API. Zde klikněte na možnost vygenerovat API klíč a tento klíč si zkopírujte. 

Polovinu integrace tak máte hotovou.


Následně přejděte do aplikace SmartEmailing, kde v levém menu najdete “Můj účet” a pod ním položku “Integrace”. Klikněte na aktivování nové integrace, vyberte možnost Sklik, následně vyplňte název integrace - a vložte zkopírovaný API klíč do příslušného pole.


Nyní přejděte do automatizačního editoru, kde v Sklik uzlu už uvidíte svou nastavenou integraci pod názvem, kterým jste si ji pojmenovali. Zvolením dané integrace se vám otevře možnost vytvořit nový seznam kontaktů pro Sklik. Napište jeho název, případně popis a uložte ho. Takto vytvořený seznam se vám propíše do služby Sklik. Jakmile spustíte scénář a do nastaveného nodu s akcí “přidat kontakt” pošlete vybrané kontakty, budou tyto kontakty přidány do služby Sklik, kde s nimi můžete dále pracovat. 


Pamatujte na to, že počet procházejících kontaktů uzlem nemusí nutně odpovídat počtu přidaných kontaktů do Skliku. V Skliku budou aktivní jen ty kontakty, u kterých Seznam.cz má souhlas pro cílenou reklamu.


Tak ať vám to skvěle s-kliká!

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme