Trigger "V plánovaný čas"


Tento Trigger se používá, pokud chcete, aby kontakty do automatizačního scénáře vstoupily v konkrétní den a hodinu.

Při použití tohoto Triggeru vstupují do scénáře všechny aktivní kontakty v databázi. Výběr tedy nezahrnuje kontakty neaktivní (vrácené kontakty a kontakty na blacklistu). Tento Trigger se spustí jednorázově a v jeho nastavení lze změnit název, a také nastavit konkrétní čas spuštění.

Trigger použijte, pakliže chcete V KONKRÉTNÍ ČAS nechat do scénáře vstoupit všechny aktivní kontakty z databáze. Na rozdíl od Triggeru "Hned teď" tedy můžete jeho spuštění odložit. Jakmile nastane plánovaný den a hodina, vstoupí do něj všechny kontakty, se kterými můžete následně dle dalších nastavených podmínek pracovat.

Trigger se spustí jednorázově ve stanovené datum a čas a celý scénář proběhne na základě zadaných podmínek daného scénáře. Jakmile proběhne, znovu se již nespustí. Pokud tedy budete chtít scénář znovu opakovat, je třeba ho vytvořit znovu.

V případě, že jednou scénář po plánovaném čase vypnete a následně zapnete, kontakty se do scénáře znovu nevloží, protože plánovaný čas již proběhl. Pokud ho však vypnete před plánovaným časem a zapnete později, než v plánovaný čas, Trigger se spustí ihned a dokončí plánovanou akci.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme