Vložení odkazu na soubor

V tomto článku si řekneme, jak ve Smartemailingu vložit odkaz na soubor, což lze využít, pokud chcete zákazníka odkázat například na stažení vašeho e-booku.

Nejprve si svůj soubor (např. PDF) nahrajte do správce souborů ( Kampaně - Správce souborů). Klikem na ikonu Nahrát soubory se dostanete na výběr souboru ve svém počítači a po výběru volbu potvrdíte.

Jakmile uvidíte nahraný soubor ve správci souborů, můžete přejít do editace kampaně, odkud chcete na soubor odkázat. Vyberte si místo nebo označte větu, z níž chcete vytvořit odkaz (Krok č. 1), klikněte na ikonu Odkaz (Krok č. 2) a v otevřeném okně zvolte tlačítko Vybrat z mých souborů (Krok č. 3).

Otevře se vám okno správce souborů, ze kterého dvojklikem zvolíte svůj soubor a poté volbu potvrdíte tlačítkem OK. Kampaň uložíte a máte hotovo. Jakmile zákazník klikne na tento odkaz, získá přístup k tomuto souboru, odkud si jej může také stáhnout.

Vložení odkazu ve Smart Editoru

Pro Smart Editor se vložení odkazu na soubor vkládá stejně, jen v jiném grafickém provedení.

1. označit si slovo, souvětí, větu, obrázek či tlačítko, kde chci odkaz publikovat

2. kliknutí na ikonku "řetízku"

3. vytvořit odkaz na soubor, který máte uložen ve Správci souboru

V HTML editoru zde:

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme