Odlišné zobrazování obsahu e-mailu podle koncového zařízení

Ve Smart editoru si můžete zvolit, jaký obrázek, obsah, tlačítko, logo se má zobrazit výhradně jen na mobilu, nebo jen na PC, nebo na obou zařízení. Např. u mobilu budete více preferovat text a méně obrázků, ať příjemci zbytečně nečerpáte mobilní data, a uděláte e-mail kratší, třeba v odrážkách. Naopak u PC zařízení se můžete více rozepsat, umístit více produktů, zvolit větší logo, větší obrázky, umístění tlačítek atd. 

Kde funkci najdete?

Je výhradně dostupná ve Smart editoru u nově vytvářeného e-mailu. Funkce je k dispozici u všech předpřipravených šablon z nabídky. Při vložení prvku do e-mailu klikněte pravo na tlačítko "UPRAVIT CELÝ PRVEK" a následně zvolte "NASTAVENÍ ZOBRAZENÍ" viz. obrázek č.1.Tato funkce je dostupná pro všechny prvky v konkrétní šabloně, tj. od obrázků, textu, tlačítek, loga, mezer, až po podpis či sociální sítě.

Jak na to?

Zvolte si tedy vybrané zařízení. Na obrázku č.2 můžete vidět, že je nastavena jiná velikost loga i jiný obrázek podle typu zažízení (PC nebo mobil).

Po odeslání e-mailu a zobrazení na PC i mobilu uvidíte jinou velikost loga a také obrázek, který se nám zobrazil dle nastavení u kampaně v editoru.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme