Integrace s AffilBox

AffilBox - software pro správu provizního prodeje. AffilBox je jednoduchý nástroj, který Vám pomůže vytvořit síť partnerů, kteří budou propagovat a prodávat Váš produkt a pomůžou Vám s růstem Vašeho podnikání, kdy po dobu 14 dní jej můžete vyzkoušet zcela zdarma.    Vše potřebné a mnohem více se dozvíte na https://www.affilbox.cz.

Nastavení

SmartEmailing

Prvním krokem je si nejdříve vytvořit účet na SmartEmailingu. V administraci SmartEmailingu vyplníte všechny potřebné údaje v záložce Můj účet > obecné nastavení. V této záložce se rovněž nachází záložka API klíč, kde si vygenerujete potřebný tzv. API token/klíč, který následně budete potřebovat k propojení s AffilBoxem společně s uživatelským jménem (e-mailová adresa, na kterou máte založen účet ve SmartEmailingu). Jak takový API klíč vytvořit se můžete dočíst zde.

AffilBox

Ve vaší licenci  AffilBoxu si po přihlášení najdete v levém postranním menu záložku pluginy.  Najděte Smart Emailing plugin a klikněte na aktivovat zdarma viz. obrázek č.1

Nyní vyplníte jednotlivé pole tj. vygenerovaný API klíč ve SmartEmailingu, uživetelské jméno, ID seznamu do kterého se budou ukládat partneři a také ID vlastního affiliate pole. Nezapomeňte, že e-mail vlastníka účtu je v tomto případě e-mail, na který se přihlašujete do svého účtu ve Smartemailingu.

Uložte a můžete si vyzkoušet, jestli vše správně funguje – jakmile se vám do systému registruje nový partner, měl by se objevit i ve vašem novém seznamu ve Smartemailingu.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme