Integrace s ByznysWeb

loga byznysweb a smartemailing

ByznysWeb je systém pro levnou a rychlou tvorbu webových stránek nebo e-shopů. Své www stránky si můžete vytvářet sami bez znalostí programování či potřeby webdesignerů. Pohodlné prohlížení a administrace webu na mobilu nebo tabletu (Android nebo iOS). ByznysWeb si můžete po dobu 30 dní vyzkoušet zcela zdarma. Vše potřebné a mnohem více se můžete dozvědět na https://www.byznysweb.cz.

Nastavení

SmartEmailing

Prvním krokem je si nejdříve vytvořit  účet na SmartEmailingu. V administraci SmartEmailingu vyplníte všechny potřebné údaje v záložce Můj účet > obecné nastavení. V této záložce se rovněž nachází záložka API klíč, kde si vygenerujete potřebný tzv. API token/klíč, který následně budete potřebovat k propojení s ByznysWebem společně s uživatelským jménem (e-mailová adresa, na kterou máte založen účet ve SmartEmailingu). Jak takový API klíč vytvořit se můžete dočíst zde.

ByznysWeb

Přejděte ve Floxu do sekce NASTAVENÍ / MARKETING A PPC / SMART EMAILING. Zde aktivujte SmartEmailing. Vyplňte uživatelské jméno, do políčka Token zadejte zkopírován API klíč a uložte.

Pokud si přejete zařazovat emailové adresy do konkrétního seznamu příjemců v SmartEmailingu, vyplňte políčko List ID. Můžete nastavit zvlášť ID pro objednávky z každé jazykové verze a pro neregistrované příjemce novinek emailem. V opačném případě nechte položky prázdné.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme