Jak vkládat obrázky z fotobanky pixabay do e-mailu?

Video návod

Textová verze

Taky se Vám stává, že potřebujete narychlo nějaký obrázek pro svou e-mailovou kampaň? Nebo Vás nebaví prohledávat různé fotobanky a zjišťovat, který obrázek je placený a který zdarma? Pokud ano, tak se Vám bude určitě hodit a líbit nová funkce vkládání obrázku v editoru přímo z fotobanky pixabay, kde jsou obrázky volně k použití. 

POZOR: Tato funkce je dostupná pouze za použití smart editoru při vytváření e-mailových kampaní, nikoliv u HTML editoru.

Jak vložit obrázek z fotobanky do e-mailu?

V editaci vaší e-mailové kampaně, případně e-mailové šablony si vyberete prvek s obrázkem v e-mailu, kam chcete vložit nový nebo nahradit stávající obrázek. Kliknete na obrázek a v pravé části úpravy obrázku zvolíte možnost " Změnit obrázek" viz. obrázek č.1.

Dostanete se do správce medií, kde v horní liště zvolíte možnost " Fotobanka" dle obrázku č.2 níže.

Do pole s vyhledáváním " Jaký obrázek hledáte?" zvolíte klíčové slovo obrázku, který byste rádi použili. V našem případě se jedná o slovo finance. Následně z celé řady nalezených obrázků si vyberete kliknutím na něj ten, který chcete použít ve svém e-mailu viz. obrázek č.3.

Vybraný obrázek se poté automaticky nahraje a přizpůsobí velikosti prvku s obrázkem a vy tak nemusíte řešit jeho šířku nebo výšku viz. obrázek č.4.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme