Co je SmartKampaň?

Náš TIP: K tvorbě automatizovaných rozesílek využívejte automatizaci, díky které je můžete vytvářet skutečně na míru svým požadavkům. To vše na jednom místě, za pomoci uzlů, které vám umožní v průběhu naplánovaných rozesílek efektivně reagovat na změny (např. dokončení objednávky), více cílit na konkrétní uživatele a zasílat nabídky, upomínky či jiný obsah na základě jejich preferencí a chování. Pro svou inspiraci můžete využít námi vytvořené automatizační scénáře.

Pokud hledáte funkci, která bude automaticky odesílat určitý e-mail na každý kontakt, který se přidá do seznamu kontaktů, jste u Smartkampaně (zkráceně "SK") správně.

Smartkampaně nabízejí možnost nastavení automatické rozesílky nad určitým seznamem nebo segmentem. Jakmile se změní podmínky seznamu/segmentu, jedná se o jinou SmartSérii, neboli - na jeden seznam se nedá nastavit více SmartSérií.

Díky smartkampani můžete například:

■   Odesílat ebook

■   Odesílat ceníky, katalogy…

■   Nastavit sérii e-mailů, které budou odcházet v pravidelných intervalech

A další.

Nejprve je třeba vytvořit standardní Kampaň (e-mail). Teprve poté se rozhodujete, zda z kampaně vytvoříte automatizovanou kampaň.

Pomohla Vám tato odpověď? Děkujeme! Chcete-li cokoliv dodat, napište nám prosím na podpora@smartemailing.cz. Děkujeme! Zaznamenali jsme potíže s odesláním. Zkuste to prosím znovu. Děkujeme